Zazuhome-logo
Stel zelf samen

Zazuhome

Zazuhome maakt eiken, mango en acacia houten industriële eetkamertafels in diverse modellen, maten en met diverse poten.

Naast de tafels leveren ze ook eetkamerstoelen en -banken, barstoelen, fauteuils en banken in verschillende modellen.
We hebben een ruime keuze in modellen, kleur- en stofmogelijkheden, maar ook in poot- en framekleuren en stiksels.

Zoek je landelijke of industriële meubels? Dan ben je bij Zazuhome op het juiste adres!

De verrassende collectie van

Tower Living

De collectie van Tower Living behoort tot de grootste van Nederland en is opgebouwd rond vier verschillende woonstijlen: Romantisch & Landelijk, Stoer & Industrieel, Stijlvol & Klassiek en Eigentijds & Functioneel. Op dit moment levert Tower Living al ruim 30 complete woonprogramma’s, tafel- en kastencollecties en meer dan 125 verschillende modellen stoelen. Er is een ruime keuze in zitgroepen, met circa 160 kleur- en stofmogelijkheden.

Ongekende stylingmogelijkheden
Met de meubels van Tower Living kun je eindeloos variëren en voor ieder interieur is er een perfecte match.

Welkom thuis

LABEL51

LABEL51 is één nog zo'n leuk meubelmerk in Nederland. Scandinavisch, design of industrieel? LABEL51 heeft het allemaal. Met de producten van het merk LABEL51 kun je je eigen identiteit in je interieur aanbrengen.
Houd je van warmte? Dan kies je voor natuurlijke tinten en materialen. Heb je lef? Combineer dan verschillende kleuren met elkaar. Ben je stoer? Ga dan voor industrieel afgewerkte meubels.

In de uitgebreide collectie vind je altijd iets wat perfect aansluit bij jouw woonstijl. Want er is niks fijners, dan je thuis voelen.