Zoek je landelijke of industriële meubels? Dan ben je op het juiste adres!

Nieuws

De winkels Livinnhome24 en LivinnZevenaar werken nu samen en hebben daarom deze gloednieuwe webshop.
Met een volledig nieuwe uitstraling, online en binnenkort ook in de winkels. Met ook nog een nieuw logo en een nieuwe naam: Livinn. Het nieuwe design past veel beter bij de bedrijven, nu en in de toekomst.

Volg ons!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze aanbiedingen? Volg ons dan op:

Over Livinn

Meer dan 10 jaar ervaring

Zoek je landelijke of industriële meubels? Dan ben je op het juiste adres bij Livinn.

Richt je woonkamer in met één van onze complete woonprogramma’s, dankzij onze grote collectie met uiteenlopende stijlen en al het meubilair leverbaar in diverse kleuren en soorten materiaal, is er voor iedereen wel een passend meubel te vinden!

Je kunt in onze winkels, onder het genot van een lekker kopje koffie en deskundig advies rustig shoppen voor een nieuwe hoekbank bijvoorbeeld.

Pand

Onze winkel in Zevenaar

Edisonstraat 14, 6902 PK Zevenaar, info@livinn.nl, 0316 - 524461

Zoek je landelijke of industriële meubels? Dan ben je op het juiste adres bij Livinn in Zevenaar.

Op 2500 m2 tonen wij de hoogtepunten van onze collectie. Bestellingen kun je tijdens je bezoek direct bij onze adviseurs plaatsen.
We hebben maar een beperkt deel van onze totale collectie die te vinden is op onze website in de winkel staan.

Richt je woonkamer in met één van onze complete woonprogramma’s, dankzij onze grote collectie met uiteenlopende stijlen en al het meubilair leverbaar in diverse kleuren en soorten materiaal, is er voor iedereen wel een passend meubel te vinden!

Je kunt in onze winkel, onder het genot van een lekker kopje koffie en deskundig advies rustig shoppen voor een nieuwe hoekbank bijvoorbeeld.

Onze winkel in 's-Heerenberg

Lengelseweg 62A, 7041 DS 's-Heerenberg, info@livinn.nl, 06-12381602

Onze winkel in ‘s-Heerenberg biedt ruim 3000 m2 woon- en winkelplezier.

De winkel is opgedeeld in verschillende woonstijlen en je wordt meegenomen langs de verschillende stijlen. Je proeft de verschillende sferen en ervaart welke sfeer het best past bij jouw woonwensen.

Het gevarieerde assortiment biedt voor iedereen mooie, betaalbare meubels.
Bij ons ben je altijd verzekerd van de leukste prijzen.

Op de 1e verdieping, die met trap en lift bereikbaar is, shop je voor de allerlaagste prijs in de vertrouwde Livinn Outlet. 
Bespaar geld op de aanschaf van nieuwe meubelen door te kiezen voor onze voordelige showroommodellen. Deze meubelen zijn vaak een resultaat van overstock en worden daarom met hoge kortingen aangeboden. De meubelen kunnen direct worden meegenomen.